Tilbud

  tilbud bilchipelektronik Har du problemer med bilelektronikken? Da har du kommet til rett sted. Vi har hjulpet våre klienter løse tilsvarende problemer flere ganger, sannsynligvis, kan vi hjelpe deg også.

  Vi tilbyr omfattende tjenester innen bilelektronikk:

  • reparasjon av startsperrer,
  • det å slå av plagsomme partikkelfiltrer FAP / DPF i biler fra 2013,
  • fartssperrer,
  • fjerning av feil på EGR,
  • reparasjon av startproblemer med TDI ved varmstart,
  • fjerning av plagsomme DTC-feil,
  • diagnostikken av europeiske biler,
  • reparasjon av SRS systemer (kollisjonspute).

  Kollisjonspute

  Vi reparerer og programmerer de fleste motorkontrollere som finnes på markedet dvs. selskaper som Bosch, Siemens, DELPHI, Motorola, DENSO, DELCO og mange andre. Vi gjennomfører utbedringer med bruk av spesialisert maskinvare og programvare fra anerkjente selskaper, som garanterer bevaring av opprinnelige arbeidssystemer.

  Vi tilbyr også fornyelse av motorkontrollere som er anerkjent av de autoriserte verkstedene som sekundære og ikke programmerbare.

  Vi omprogrammerer kontrollere til kollisjonsputer av alle merker, med mulighet for rekonfigurering av drivere. Vi utfører diagnostikk av både diesel- og bensinmotorer.

  I tillegg utfører vi :

  Hver dag sliter vi med forskjellige feil og problemer som andre verksted ikke kan takle. Vi disponerer utstyr som er tilpasset mange europeiske bilmerker.

  Reparasjon av ECM enhetene

  Vi reparer ødelagte enhetene, både dem med programvarefeil og etter en mislykket flashing. Vi disponerer de nyeste driverne EDC17 .

  Har du lignende problemer, ta kontakt med oss og begynn samarbeidet med våre spesialister.

  Garanti

  Du får 12/24-måneders garanti på alle reparasjoner utført på vårt verkstedet. Garantien dekker ikke vann- eller væskeskader, mekaniske støt eller tilleggs reparasjoner utført utenfor vårt verksted. Hvis kjøretøyet har et elektronisk system og er i meget dårlig tilstand kan garantien bli redusert.